Je bevindt je hier: Homepage>Wie zijn wij?

 

De docenten en coaches

De trainingen worden gegeven door zeer bekwame, hoog gekwalificeerde en ervaren docenten en agile scrumcoaches, die nog steeds in het onderwijsleven en bedrijfsleven staan en les geven op vmbo, havo en vwo en trainingen aan bedrijven. Ze doen dat nog steeds met veel passie, plezier, betrokkenheid en enthousiasme.

Willy Wijnands (Scheikunde, Natuurkunde, Techniek, Science leraar en Scrumcoach)

Sinds 1976 werk ik op het Ashram College. voornamelijk voor het vak scheikunde. Ik geef les in de vakken scheikunde, natuurkunde, techniek en de module Science. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon op de school voor de leerlingen en scrumcoach.
Verder geef ik Aikido lessen in mijn dojo Ki no Michi.
Mijn ervaring bestaat uit het lesgeven op alle niveau’s en ik behaal met mijn leerlingen goede resultaten. Ik ben zeer betrokken bij de leerlingen en haal het beste uit hen naar boven, door ze te motiveren, te leren leren en hen hun eigen kracht te laten ontdekken, door ze in goede werkomgeving te zetten. Daar ben ik hun leraar, coach en faciltator.

Willy Wijnands de eigenaar van Leer Kracht Centrum eduScrum en de grondlegger van eduScrum. Een middel om leerlingen op een effictieve en efficiënte manier met elkaar te leren samenwerken. eduScrum zorgt ervoor dat leerlingen gemotiveerder, zelfstandiger, diepgaander leren en zichzelf ontwikkelen vanuit hun eigen kracht. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van eduScrum.

Claudia Struijlaart (Scheikunde leraar en Scrumcoach)

Ik werk op het Ursula College in Horn. Hier geef ik 1e en 2e graad lessen scheikunde vanaf 3 havo tot en met 6 VWO. Ik onderwijs in en ontwikkel de nieuwe scheikunde en daag leerlingen uit om in termijnen "producten" te laten opleveren die worden ontwikkeld in zelforganiserende en autonome groepen met eduScrum en ben eduScrum teamlid en scrumcoach.

"Verbeteringen leveren kritiek ... en prachtige resultaten"
Op weg naar een effectieve en efficiënte onderwijsaanpak die past in het heden!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Leer Kracht Centrum via de eduScrum website.